The Business Advantage

99% van je klanten kiest (nu nog) voor een concurrent

Je wilt geld verdienen met je passie; fotografie. Ondanks dat je vol overgave met deze missie bezig bent blijft nieuwe klanten aantrekken een hels karwei.

Op verschillende socials zie je iedere dag nieuwe fotografen uit het niets oppoppen. De enorme berg aan concurrenten blijft maar groeien. Is het überhaupt mogelijk om een structureel inkomen uit fotografie te halen? Er zijn zoveel alternatieven voor klanten om uit te kiezen. Waardoor je niet genoeg inkomen hebt om rond te komen van enkel je fotografie business.

Het frustreert je. Ondanks je enthousiasme en grenzeloze inspanning is het ontzettend moeilijk om op te vallen in een overvolle fotografie markt. Je had verwacht dat het makkelijker zou zijn om klanten aan te trekken en geld te verdienen met fotografie. 

Waarom worden ze dan geen klant?

Er zijn mensen die interesses tonen in je werk. Netjes beantwoord je hun vragen over het aantal foto’s dat ze kunnen verwachten en wat het kost om foto’s te laten maken. Op de één of andere manier worden ze geen klant. Je hoort vaak niets meer van ze. Als je de stoute schoenen aantrekt om te vragen waarom ze niet voor jou gekozen hebben laten ze weten dat een andere fotograaf een betere ‘match’ is. Een aardige manier om te laten weten dat ze voor een goedkoper alternatief hebben gekozen.. 

Je vraagt je serieus af of je wel goed genoeg bent als fotograaf. Met regelmaat twijfel je of je niet te duur bent. Je ziet dat er fotografen zijn die wel succesvol een fotografie business runnen. Waarom snappen klanten niet hoe geweldig je aanbod als fotograaf is? De droom om een volledig inkomen uit je passie te halen lijkt iedere dag een stapje verder weg. Hier baal je van.  

Hoe kom je wél aan klanten?!

“Hoe kom ik aan klanten” is de vraag waarmee je worstelt. Je wilt leuke klanten die enthousiast zijn over wat je ze te bieden hebt. De perfecte match zonder moeilijk te doen over je prijs. Zodat je kunt vragen wat je waard bent.

Is dit wat je écht wilt? Geweldig! Dan laat ik je ontdekken hoe je alles uit je talent perst. Zodat klanten voelen dat jij ze begrijpt. Met woorden die direct raak zijn zodat klanten zien dat jij de beste optie bent en beseffen dat ze niet meer om je heen kunnen. Waardoor klanten voor jou kiezen omdat je weet hoe je een onweerstaanbaar verlangen opwekt om met jou te werken.

Herkenbaar?

  • Wil jij je onderscheiden van andere fotografen maar weet je niet hoe je dit doet?
  • Overweeg je prijzen te verlagen maar wil je hier liever niet aan toegeven? 
  • Wil je meer klanten en daarmee ook inkomen halen uit je passie fotografie? 

Overtuig klanten moeiteloos van je waarde!

Ik leer je hoe je klanten laaiend enthousiast maakt met ijzersterke woorden waardoor klanten verbazingwekkend eenvoudig voor je kiezen. Met als resultaat een structureel inkomen uit fotografie en garantie op een jarenlang succesvol bedrijf. Hoe zou dit je leven veranderen zodra dit werkelijkheid is? 

Trouwfotograaf Chantal Fijnenberg

Ik nam deel aan dit traject omdat ik graag meer boekingen zou willen hebben. Ik wil meer uit mijn bedrijf halen en de omzet vergroten. Deze cursus leerde me hoe ik me kan onderscheiden van andere fotografen. Niet allen op mijn website, maar ook in mijn communicatie, zowel online als offline.

Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met duidelijk naar voren brengen waar ik voor sta. Wie ik ben, waar ik blij van wordt, om zo mijn ideale klant te kunnen bedienen. Ik kan dit traject absoluut aanraden aan andere fotografen.

Beoordeling: 5 sterren

the business advantage 3

Klanten moeiteloos overtuigen van je waarde

The Business Advantage is er zodat jouw bedrijf een succesvolle onderneming wordt. Waarmee je klanten enthousiast maakt met jouw talent als fotograaf en hier zelf een goed salaris aan verdient. 

Tijdens The Business Advantage leer je geen ‘one size fits all verkooptrucje’. Je ontdekt hoe leuk sales en marketing voor fotografen eigenlijk is. Waarbij je leert om jouw persoonlijke concurrentievoordeel op de juiste manier in te zetten.  Die je een voorsprong op je concurrenten geeft die haast oneerlijk aanvoelt. Waardoor klanten vol enthousiasme voor jou kiezen.

Wellicht durf je niet te dromen van € 100.000,- omzet per jaar. De kracht van dit programma is enorm waardoor dit inkomen doel een droom wordt die je met gemak laat uitkomen. De garantie voor een jarenlang succesvol bedrijf.

Wil je ook moeiteloos klanten overtuigen van je waarde?

Ja, ik wil dat meer klanten voor mij kiezen

Ga direct naar de pagina om je in te schrijven

Dit levert The Business Advantage je op:

Gebruik vanaf nu ijzersterke woorden zodat je klant niet veel tijd nodig heeft om specifiek voor jou te kiezen. Het verkopen van je fotografie dienst voelt verbazingwekkend comfortabel zonder dat je hoeft te leuren om klanten.

In één oogopslag is het duidelijke welke plek je inneemt in de overvolle fotografie markt. Je valt direct op ondanks de grote hoeveel concurrenten. Hierdoor is de prijs voor klanten ondergeschikt zodat je kunt vragen wat je waard bent.

Je helpt klanten tot in de perfectie waardoor je ambassadeurs creëert die hun enthousiasme niet onder stoelen of banken steken en er van alles aan doen om via mond tot mondreclame jou en je bedrijf verder te helpen. 

Zo voorkom je dat je:

  • Dat klanten je niet kiezen omdat je meer geld vraagt dan een andere fotograaf.
  • Dat je klanten je direct afstoten omdat je ongemerkt de verkeerde woorden gebruikt.
  • Dat je totaal niet opvalt vanwege de enorme hoeveelheid aan alternatieven
  • Dat je twijfelt over jezelf en je afvraagt wie er in hemelsnaam op jou zit te wachten.

Arjan van der Plaat

Business coach voor fotografen

Als ik ergens aan begin, dan wil ik dit tot in de perfectie beheersen. Go hard or go home. Ik doe enkel mee om te winnen. Een mindset die ik ontwikkelde tijdens mijn voormalige topsport carrière, wat uitgroeide tot een levenswijze en waar ik nog elke dag de vruchten van pluk. Zowel in mijn succesvolle fotografiebedrijf als in mijn privéleven.

Als topsporter weet je dat je nooit bent uitgegroeid. Er zijn altijd mogelijkheden om verder te groeien. Iedere dag opnieuw. Om mee te kunnen doen op het hoogste niveau heb je iemand nodig met veel kennis en ervaring. Iemand die je in laat zien waar jouw mogelijkheden om te groeien liggen. Een coach die je pusht om alles eruit te halen wat erin zit.

business advantage

Ik leer je precies wat ik zelf al jaren doe. Alles over de manier waarop ik een succesvol fotografiebedrijf heb opgebouwd en waar ik al vele jaren met veel plezier de vruchten van pluk. Met veel succes, want ondanks de enorme hoeveelheid aan concurrenten in de fotografiemarkt heb ik ieder jaar geen enkele moeite om mijn agenda vol te boeken met de leukste opdrachten.

Tijdens The Business Advantage ben ik je coach. Met meer dan 15 jaar ervaring in de fotografiebranche ga ik je als doorgewinterde expert uitdagen om je ontwikkeling een enorme extra boost te geven. We gaan door tot je klanten moeiteloos kunt overtuigen van je waarde zodat je de vergoeding kunt vragen die je waard bent als fotograaf. Samen gaan we er alles uithalen wat erin zit. Voor minder doe ik het niet.

Zo ga ik je stap voor stap helpen:

Module 1: Ontdek je eigen kracht Ontdek wat jou uniek maakt en hoe je dit inzet, zodat klanten speciaal voor jou kiezen en jij opvalt tussen alle andere aanbieders in een overvolle fotografiemarkt. 

Module 2: Je ideale klant Bepaal stap voor stap wat je ideale klant is zodat je dit type klant als allerbeste aanbieder in de markt kunt helpen en je prijs voor je klant ondergeschikt wordt zodat jij kunt vragen wat je waard bent. 

Module 3: De aankoopbeslissing Kom alles te weten over welke aankoopbeslissing voor jouw ideale klant het belangrijkste is zodat je aanbod optimaal aansluit op hun behoeften waardoor je verkoopmoment vanzelf gaat. 

Module 4: Communicatie op je website Leer de juiste woorden gebruiken zodat je ideale klant niet veel tijd nodig heeft om een beslissing te nemen en direct “JA!” zegt tegen je aanbod. 

Module 5: De juiste marketingstrategie Ontdek van welke marketingkanaal je ideale klant gebruik maakt zodat je een blijvende indruk achterlaat met je kennis en ervaring op de plek waar je klant zelf ook actief is. 

Module 6: Sales Kom te weten hoe je klanten laat beseffen dat ze niet meer om je heen kunnen door woorden te gebruiken die direct raak zijn. Blijf trouw aan jezelf en ontwikkel voor je gewenste klant de perfecte sales pitch zodat je toegevoegde waarde binnen enkele zinnen duidelijk is. 

Trouwfotograaf Jaentien

Jaentien Scheutjens-Brienen: “Dit 1 op 1 traject was heel erg goed en erg diepgaand wat betreft inhoud. Ik werd uitgedaagd om veel verder te kijken dan waar ik zelf tot nu toe aan had gedacht. Alles is met elkaar verbonden, en alles volgt elkaar in een logische volgorde op.

Na het volgen van dit ontwikkeltraject kreeg ik 4x zoveel klanten waardoor mijn omzet flink toenam en ik mijn droom, een eigen kantoor in de achtertuin, heb laten bouwen.

Als ik zelf hiermee aan de slag was gegaan zou ik in een tunnelvisie zijn beland en een compleet verkeerde richting hebben gekozen die eigenlijk niet bij mij past. Ik zou dan na enige tijd alsnog vast zijn gelopen. Dankzij dit traject met Arjan heb ik mijn positie binnen de markt heel uitgebreid uitgewerkt. Dit 1 op 1 trajact heeft me inzicht gegeven in wie ik echt ben en waar ik voor sta. Vanaf nu ga ik vanuit deze waarden werken.

Twijfel je nog steeds of je deel gaat nemen? Ik heb maar één advies: doen! Het is belangrijk om eerlijk te zijn naar jezelf. Niet langer iets zeggen of doen omdat je denkt dat dit in de markt van je verwacht wordt.”

Beoordeling: 5 sterren

De inhoud van het 60 dagen ontwikkeltraject 

The Business Advantage is een uitgebreid ontwikkeltraject waarbij je een duidelijk competitief voordeel ten opzichte van je concurrenten ontdekt. Hierdoor ben je niet langer inwisselbaar voor een willekeurige andere fotograaf waardoor je prijs voor klanten ondergeschikt is en je kunt vragen wat je waard bent.

Dit is wat je krijgt:

6 online modules t.w.v. € 1574,-
Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar je alle 6 online modules kunt volgen op het moment wat voor jou het beste uitkomt. Ik vertel je alles wat je nodig hebt om stap voor stap je persoonlijke concurrentievoordeel te ontdekken en in te zetten. Een interactieve training waarbij theorie en praktijk zich afwisselen. Hiermee leg je het fundament voor je fotografiebedrijf waarmee je in de toekomst nog veel succes zult behalen. 

Een gedrukt werkboek t.w.v. € 49,-
Je ontvangt een speciaal gedrukt werkboek waarin je alle modules van deze training uitwerkt. Iedere module brengt je stap voor stap dichter bij je einddoel: jouw persoonlijke voordeel ten opzichte van alle concurrenten in de fotografiemarkt. Dit werkboek vormt de basis voor alle keuzes die je in de toekomst binnen je bedrijf gaat maken.  

60 dagen lang support t.w.v. € 374,-
Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep van dit coaching programma. Hier kan je samenkomen met gelijkgestemden die hetzelfde traject doorlopen en met dezelfde vragen zitten. Dit is de aangewezen plek om je vragen te stellen en hulp te ontvangen. 

BONUS: Persoonlijke 1 op 1 cursusdag t.w.v. € 1450,-
Tijdens de persoonlijke 1 op 1 cursusdag voegen we alle modules samen zodat dit één geheel wordt. We ontwikkelen samen de perfecte marketingstrategie voor je bedrijf en een ijzersterke sales pitch die je bij elke marketinguiting kunt inzetten. Met woorden die direct raak zijn zodat klanten zien dat jij de beste optie bent en beseffen dat ze niet meer om je heen kunnen.

Investering
De investering voor dit persoonlijke ontwikkeltraject is € 1997,- excl btw. Een investering die je met een duidelijk competitief voordeel binnen enkele maanden terugverdient.

the business advantage

Trouwfotograaf Stan Bessems

Ik nam deel omdat ik flink wilde groeien met mijn bedrijf. Ik heb er nog een baan naast, en daar zou ik graag mee willen minderen. Ondanks dat het niet slecht gaat met fotografie had ik nog te weinig opdrachten om een volgende stap te zetten.

Na dit traject heb ik meer inzicht gekregen om me te onderscheiden van andere fotografen zodat ik kan stoppen met mijn andere baan. Vooral de strategie aanpak die besproken werd had ik erg veel aan. Ik heb nu ontdekt wat mijn kracht is. Als eerste stap ga ik nu mijn communicatie op mijn website aanpassen zodat deze overbrengt wat ik wil uitstralen.

Beoordeling: 5 sterren

Heb je nog twijfels?

Zit je nog vol twijfels? Stop met jezelf afvragen of je wel goed genoeg bent als fotograaf en laat de twijfels over je tarieven achter je. Het is tijd om in actie te komen en hier verandering in te brengen. Je weet dat je meer klanten kunt helpen, maar zolang je niet overtuigend overkomt haken potentiële klanten vroegtijdig af. 

De waarheid is keihard. Als je aan blijft modderen en jouw meerwaarde niet duidelijk is gaat er een andere fotograaf met al jouw klanten vandoor. Stop met twijfelen. Laat klanten zien dat jij de beste optie bent zodat ze niet meer om je heen kunnen. Hier ga ik je stap voor stap bij helpen!

Kom je in actie en ga jij een concreet voordeel ontwikkelen?

Ja, ik wil dat klanten voor mij kiezen

Nee dankje, laat mijn klanten maar voor andere fotografen kiezen