Neem contact met me op

Ik ben er voor jou als er een geboren fotograaf in je schuilt die graag een flinke stap voorwaarts zet. Als je weet dat jij veel meer mensen gelukkig kunt maken met jouw foto’s en waarmee je zelf een goed salaris verdient. Er is zo veel meer mogelijk! Alleen is het op dit moment zover nog niet. 

Ondanks alle tijd en energie die je erin steekt blijkt het moeilijker om klanten aan te trekken dan je vooraf verwachtte. Je weet dat halfzachte keuzes maken hierbij niet gaat helpen. Je hebt een doorbraak nodig, een keerpunt, zodat je kunt doen waar jij voor gemaakt bent; fotograferen!

Ik help je bij deze doorbraak, en samen gaan we je fotografie bedrijf laten groeien. Ik help je te ontdekken wat jouw eigen comfortabele plek is waar klanten verbazingwekkend eenvoudig voor jou kiezen. Zodat jij als fotograaf een succesvolle business gaat runnen waarmee je structureel geld verdient.

  BoostClass Arjan van der Plaat

  Heb je een vraag of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem contact met me op! Ik help je keihard groeien met je fotografie bedrijf op een manier die het beste bij jou past. Tijd om in actie te komen en jezelf te ontwikkelen als fotograaf én ondernemer.


  BoostClass
  Noordhoeksedijk 7b
  4759 CA Noordhoek

  Telefoon: 06 18496673
  Email: BoostClass@outlook.com