effectief onderscheiden

Wil jij je effectief onderscheiden van andere fotografen?

Er zijn zoveel fotografen in de markt, dat klanten grote moeite hebben met het vinden van degene die het beste bij hen past. Klanten zien door de bomen het bos niet meer en selecteren een fotograaf daarom uiteindelijk voornamelijk op prijs. Dit is een concurrentiestrijd die je nooit kunt winnen, want er is altijd wel iemand die goedkoper is. Er zijn zelfs fotografen die hun diensten gratis aanbieden. Als het uitsluitend aankomt op prijs win je het hier nooit van.

In deze training leer je hoe klanten jou niet langer puur op prijs selecteren en je toch boeken ondanks goedkopere concurrentie. Loop niet langer onnodig veel klanten mis omdat ze voor een goedkoper alternatief kiezen. Volg de complete online training ‘effectief onderscheiden’ tijdelijk voor slechts 22,-

effectief onderscheiden training

 

Start vandaag met jezelf succesvol onderscheiden van andere fotografen

Ja, ik wil me effectief onderscheiden!

Loop niet langer onnodig veel opdrachten mis omdat klanten voor een goedkoper alternatief kiezen

 

Reacties van andere fotografen op de training effectief onderscheiden


[one_half]
effectief onderscheiden reviewHele waardevolle tips. Door de tips toe te passen merkte ik direct effect in mijn bedrijf. Klanten geven tegenwoordig aan dat ze voor me kiezen omdat ik anders ben. Nooit geweten dat je op deze manier eenvoudig veel meer opdrachten kunt binnenhalen. Echt een aanrader.
[/one_half][one_half_last]
effectief onderscheiden reviewDeze cursus is een enorme eye opener geweest om me te kunnen onderscheiden van andere fotografen. Hiervoor kwamen klanten slechts bij toeval bij me uit, maar nu weet ik hoe ik ze succesvol kan aantrekken. Arjan geeft een kijkje in zijn eigen bedrijf en heeft me daarmee geholpen om mijn bedrijf verder te laten groeien.

[/one_half_last]

Uiteindelijke bleef alleen de prijs nog over om het verschil te maken

Als beginnende fotograaf had ik grote moeite om mezelf te onderscheiden van andere fotografen. Klanten selecteerden me enkel op prijs. Hierdoor werd ik vaak gepasseerd en kozen potentiële klanten uiteindelijk voor een nóg voordeligere fotograaf. Het was een bijzonder frustrerende periode waarin ik veel fotografieopdrachten misliep.

Zonder de hulp van Lotte was het mij 8 jaar geleden nooit gelukt om dit probleem op te lossen. Ik zou uiteindelijk zijn gestopt als fotograaf. Met haar ideeën voor een nieuwe aanpak groeide mijn fotografiehobby razendsnel uit tot een succesvolle fulltimebaan. Hiermee verdien ik nu een structureel inkomen en daarmee is mijn ooit zo ‘onbereikbare’ doel realiteit geworden.

Samen met Lotte kan ik ook jou verder helpen bij het aantrekken van meer klanten. In deze training leer je welke 3 factoren essentieel zijn om jezelf te onderscheiden in de verzadigde fotografiemarkt. Ontdek hoe je onweerstaanbaar aantrekkelijk wordt voor klanten. Laat jouw prijs niet langer de doorslaggevende factor zijn om voor jou te kiezen!

Volg de training voor slechts 22,- euro

 

Deze training gaat over:

  • Dé marketing hack om eenvoudig meer klanten aan te trekken
  • Welke 3 factoren essentieel zijn om jezelf te onderscheiden
  • Hoe je voorkomt dat je enkel vanwege je prijs wordt beoordeeld

 
effectief onderscheiden training

Start vandaag met jezelf succesvol onderscheiden van andere fotografen

Ja, ik wil me effectief onderscheiden!

Loop niet langer onnodig veel opdrachten mis omdat klanten voor een goedkoper alternatief kiezen

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot onze besloten online cursus omgeving