Golden Ticket

Waarom worden ze dan geen klant?

Er zijn zoveel concurrenten in de markt, dat potentiële klanten grote moeite hebben met het vinden van een geschikte fotograaf. Klanten zien door de bomen het bos niet meer met als resultaat dat klanten een fotograaf voornamelijk selecteren op prijs.

Dit is een concurrentiestrijd die je nooit kunt winnen, want er is altijd wel iemand goedkoper. Er zijn zelfs fotografen die hun diensten gratis aanbieden. Als het uitsluitend aankomt op prijs win je het hier dus nooit van.

Heb je ook wel eens overwogen om je prijs te verlagen, of korting te geven, in de strijd om meer op te vallen bij potentiële klanten?

Herkenbaar? Dan ontbreekt het je aan een goede reden waarom klanten voor jou moeten kiezen! Tijdens The Business Advantage brengen we samen jouw meerwaarde helder in beeld. Zodat jij in 1 zin duidelijk kunt maken welke plek je inneemt in de overvolle fotografie markt, waardoor de prijs van je dienst ondergeschikt is en je de vergoeding kunt vragen die je waard bent.

Gebruik vanaf dit moment alleen nog maar de juiste woorden waardoor je klant niet veel tijd nodig heeft om specifiek voor jou te kiezen. Ontdekt hoe jij je klant tot in de perfectie kunt helpen, waardoor je ambassadeurs creëert die hun enthousiasme niet onder stoelen of banken steken en er van alles aan doen om via mond tot mondreclame jou en je bedrijf verder te helpen.

Ik weet genoeg…

Ja, ik wil dat meer klanten voor mij kiezen

Of lees rustig verder onder de foto

Maak het klanten verbazingwekkend eenvoudig om voor jou te kiezen!

Je hebt me al live zien spreken op de Masters Bootcamp. Dit is je gouden kans om 1 op 1 met mij samen te werken waarbij ik je persoonlijk, stap voor stap, begeleid bij het realiseren van een succesvol bedrijf. We gaan net zolang door tot jij helder hebt wat je meerwaarde is en hoe je deze inzet zodat het voor klanten verbazingwekkend eenvoudig is om voor jou te kiezen.

Ben je net als trouwfotograaf Koen Engels het zat dat 99% van je klanten kiest voor een concurrent? Eén ding is zeker: als je aan blijft modderen en jouw meerwaarde niet duidelijk is gaat er een andere fotograaf met al jouw klanten vandoor. Stop met twijfelen over de levensvatbaarheid van je bedrijf en kom in actie. Hier ga ik je stap voor stap bij helpen! 

Wil je ook moeiteloos klanten overtuigen van je waarde?

Ja, ik wil dat meer klanten voor mij kiezen

Ontdek hoe jij dit ook voor elkaar krijgt