Gratis fotografie cursus

Download gratis

gratis fotografie cursus pdf

 

 

 

Hét ebook wat jou helpt bij het aantrekken van meer fotografie opdrachten

 

Van fotografie hobby naar een fulltime inkomen

“Dus daarom haal jij geen structureel inkomen uit fotografie”, zijn de laatste woorden van Lotte haar conclusie. De woorden slaan bij mij in als een bom. Wat is dit confronterend om te horen! Beseft ze wel dat ze het hier over mijn fotografiebedrijf heeft? Al ruim 5 jaar stop ik hier mijn ziel en zaligheid in. Kan ze niet wat meer rekening houden met mijn gevoelens?!

De feedback van Lotte komt in een periode waarin mijn fotografiebedrijf één grote worsteling is geworden en uiteraard zegt ze dit om me te helpen. Ondanks een drukke agenda met fotografieopdrachten lukt het me niet om een volwaardig inkomen uit fotografie te halen. Mijn grootste wens is stoppen met mijn werk in loondienst, maar dat zo niet.

Ik liep in die tijd ook veel opdrachten mis, zonder precies te weten waarom. Zonder de hulp van Lotte was het mij 8 jaar geleden nooit gelukt om dit te veranderen. Ik zou uiteindelijk zijn gestopt met fotografie. Met haar opmerkelijke conclusie liet ze me inzien dat ik een onmogelijke aanpak hanteerde. Deze harde woorden vormden het einde van een lange frustrerende periode en het begin van een nieuwe aanpak.

gratis fotografie cursus
In deze gratis fotografie cursus leer ik je hoe jij eenvoudig meer opdrachten aantrekt.

Ik ontdekte dankzij Lotte hoe je eenvoudig meer klanten kunt aantrekken. Vooral door jezelf te zijn, zonder geforceerd te moeten verkopen. Tot op de dag van vandaag is dat nog altijd het geheim achter de snelle groei van mijn fotografiebedrijf daarna.

Samen met Lotte wil ik jou verder helpen met het aantrekken van klanten die precies bij je passen. Als ik het kan, kan jij het ook, daar ben ik van overtuigd. Om deze reden is “Daarom haal jij geen structureel inkomen uit fotografie” de prikkelende titel geworden van ons e-book. Het is een gratis fotografie cursus waarmee we jou willen helpen om een structureel inkomen uit fotografie te gaan halen. Voor mij was dit het omslagpunt van mijn carrière als fotograaf.

In dit e-book leer je supersnel de meest praktische aanpak om meer inkomen uit fotografie te halen.

Reacties van andere fotografen op de gratis fotografie cursus


[one_half]
gratis fotografie cursus reviewWauw. Wat een waardevolle fotografiecursus, en ook nog eens gratis! Bizar. Als beginnend fotograaf vond ik het onwijs lastig om wegwijs te worden in de wereld van fotografie. Dit e-book heeft me enorm geholpen om mij te onderscheiden van de grote menigte. Inmiddels weet ik mijn ideale klanten aan te trekken. Hierdoor heb ik opdrachten waar ik écht blij van word en heb ik de zelfs de luxe positie om ‘nee’ te zeggen als een opdracht niet bij me past.

[/one_half]

[one_half_last]

[/one_half_last]

Wil jij ook meer inkomen uit fotografie halen?

 

Deze gratis fotografie cursus gaat over:

  • De meest effectieve manier om meer klanten aan te trekken
  • De #1 fout die 80% van alle fotografen hierbij maakt
  • De belangrijkste stap om je inkomen te verhogen als fotograaf
gratis fotografie cursus pdf

 

 

Hét ebook wat jou helpt bij het aantrekken van meer fotografie opdrachten

Voorkom met deze gratis fotografie cursus dat je onnodig veel klanten misloopt