Website Check

Tijdelijk gratis

Kijken kijken maar niet kopen

Je hebt een mooie website. Overal heb je over nagedacht. Iets om trots op te zijn. De deuren van je online winkel staan wagenwijd open. Klaar om bezoekers te enthousiasmeren om jou te kiezen als hun fotograaf. 

En toen bleef het stil. Slechts heel af en toe een nieuwe klant. Voor je het weet ben jij je eigen contactformulier aan het invullen om te checken of het de techniek is die je in de steek laat. Zo weinig aanvragen is toch haast onmogelijk?

Je hebt veel tijd gestopt in het schrijven en verbeteren van je site zonder daar het resultaat uit te halen waar je op had gehoopt. Zonde van de tijd en energie. Zeker als je goed bent in je vak en dit vol passie doet zouden veel meer mensen gebruik moeten maken van wat je te bieden hebt.

Herkenbaar? Dan is er werk aan de (online) winkel. Je website is namelijk de belangrijkste link tussen nieuwe klanten en jou als fotograaf.

lege inbox
Ga je iedere dag naar je lege inbox zitten staren?

De kracht van een goede website is enorm. Zo ook voor trouwfotografen. Ieder jaar weer storten 75.000 verloofde stelletjes in het grote avontuur om een bruiloft te organiseren. Voor 90% van deze stelletjes begint hun zoektocht online. 

Grote kans dat je favoriete klanten momenteel op de website van je concurrentie hun ideale fotograaf vinden. Wat zou het voor jou doen als deze klanten voortaan voor jou zouden kiezen?

Ben je klaar om hier verandering in te brengen door je website een flinke boost te geven? 

Arjan van der Plaat

Business coach voor fotografen

Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als trouwfotograaf en ben elk jaar volgeboekt dankzij de aantrekkingskracht van mijn website. De belangrijkste les die ik als ondernemer met mijn fotografie business heb geleerd is dat een gebrek aan klanten niet komt omdat je over onvoldoende fotografie skills beschikt.

geld verdienen met fotografie

Er is 1 ding dat telt en tegelijk de meest gemaakte fout door alle fotografen die niet succesvol zijn met het aantrekken van klanten via hun website. Ze komen niet duidelijk over waardoor klanten automatisch afhaken en je website afsluiten. Ik ga je laten zien dat jij jezelf beter kunt verkopen. Zonder overdreven sales praatjes!

Yes klanten
Laat klanten zien dat jij de beste optie bent zodat ze voor jou kiezen

Van website naar ‘klantmagneet’

Doe samen met mij de (tijdelijk) gratis website check en ontvang concrete tips om je website te verbeteren. Voorkom dat mensen afhaken omdat je niet helder genoeg bent op je site. Ontdek hoe jij je aantrekkingskracht vergroot en laat zien dat jij de beste optie bent zodat klanten niet meer om je heen kunnen.

Ik ga je helpen om meer klanten aan te trekken!

Ja, ik neem gelijk contact met je op!

Ontvang kosteloos tips voor je website