Workshop bruidsfotografie

Fotografeer vol vertrouwen je volgende bruiloft!

De eerste keer dat ik werd gevraagd om een bruiloft te fotograferen heb ik letterlijk een nacht wakker gelegen. Wat een eer als iemand je vraagt, maar ook reuze spannend. Ben ik er wel aan toe om z’n belangrijke dag te fotograferen? Ik koos ervoor om het te gaan doen. Achteraf gezien was ik helemaal nog niet klaar om een bruiloft te fotograferen. Bijna alles wat mis kon gaan ging dan ook mis. Ik had te weinig kennis over wat me allemaal te wachten stond. Het fotograferen van een bruiloft had ik volkomen onderschat.

Een bruiloft fotograferen is één van de meest uitdagende vormen van fotografie. Het is een lange dag met een aaneenschakeling van veel belangrijke momenten. Bereid je goed voor op je volgende bruiloft met deze workshop bruidsfotografie. Voorkom dat jij niet dezelfde blunder maakt om niet goed voorbereid op de bruiloft te verschijnen.

Inmiddels ben ik 12 jaar fulltime trouwfotograaf en heb een aanpak ontdekt om met succes bruiloften te fotograferen. Mijn team is flink gegroeid. Met 6 fotografen leggen we bruiloften vast door heel Nederland. We gebruiken allemaal dezelfde aanpak, die ik met jou ga delen in deze workshop.

Workshop bruidsfotografie inclusief gratis praktijkboek

praktijkboek bruidsfotografie

[one_half]
workshop bruidsfotografie praktijkboekVoordat ik voor deze workshop heb gekozen heb ik best lang research gedaan. Er zijn veel workshop aanbieders. Voor mij was het praktijkboek de doorslaggevende factor. Dit maakt deze workshop echt uniek. Geen seconde spijt van mijn keuze! Hij zit bomvol inspiratie en ideeën. Na het invullen van het praktijkboek was ik in één keer klaar met de voorbereiding op mijn bruiloft. Onlangs heb ik mijn eerste bruiloft gefotografeerd en het was heel fijn om tijdens de dag terug te kunnen kijken in het praktijkboek.

[/one_half][one_half_last]
workshop bruidsfotografie praktijkboekWat een open en eerlijk verhaal van Arjan! De workshop was erg afwisselend. Arjan geeft veel voorbeelden. Extra fijn is dat daarbij ook alle camera instellingen worden gedeeld, dit gaf me veel houvast tijdens mijn eigen opdracht. Tussendoor zijn er oefeningen waarmee ik me kon voorbereiden op mijn eigen bruiloft. De oefeningen in het praktijkboek kon ik na de workshop verder afmaken en de dag voor de bruiloft kon ik alle belangrijke punten nalezen in het praktijkkboek. Voor mij was dit de perfecte voorbereiding op mijn eerste bruiloft. Een aanrader!

[/one_half_last]

Leer in deze workshop alles over spontane bruidsfotografie

De meest complete online cursus bruidsfotografie

Antwoord op al je vragen:

 • Wat zijn de juiste camera-instellingen voor een bruiloft?
 • Welke foto’s mag ik absoluut niet missen?
 • Hoe ontwikkel ik een herkenbare fotografiestijl?
 • Wat zijn de valkuilen bij het fotograferen van een bruiloft?
 • Hoe maak je spontane foto’s van het bruidspaar?
 • Wat is de juiste plaats voor een fotograaf tijdens de ceremonie?
 • Hoe zorg je dat de rust bewaard tijdens het hoge tempo van de dag?
 • Met welke lenzen moet je een bruiloft fotograferen?
 • Hoe krijg ik meer ervaring in het fotograferen van bruiloften?
 • Wanneer moet je gebruik maken van een flitser?
 • Hoe voorkom ik bewegingsonscherpte?
 • Waar moet ik op letten bij het maken van groepsfoto’s?

 

Wil je alles uit je volgende bruiloft kunnen halen?

Ja, Ik wil alles over bruidsfotografie weten!

 

Aanbevolen door eerdere deelnemers


[one_half]
workshop bruidsfotografie reviewIk ben blij met mijn keuze om de workshop bruidsfotografie te volgen. Binnenkort ga ik mijn tweede bruiloft fotograferen. Ik wilde vooral weten welke objectieven je het meest gebruikt tijdens het fotograferen van een bruiloft. Alles was erg duidelijk en Arjan deelt tijdens de workshop heel open alles wat ik wilde weten. Arjan gaf ook hele handige tips zodat ik nu weet met welk objectief je de belangrijke momenten moet vastleggen.

workshop trouwfotografie reviewIk vond het erg leerzaam. Je praat ontzettend enthousiast over je vak en bent niet bang om je ‘geheimen’ te delen. Ik heb veel nuttige tips gehoord, vooral van het gedeelte over het aansturen van het bruidspaar tijdens het foto’s maken werd ik erg blij. Hier kan ik zeker mee vooruit.

[/one_half][one_half_last]
cursus trouwfotografie reviewDeze cursus trouwfotografie heeft me veel geleerd over de instellingen van mijn camera. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb. Vanaf de eerste seconden is het duidelijk dat Arjan veel ervaring heeft en enthousiast over trouwfotografie kan vertellen. Ik kijk uit naar mijn volgende bruiloft.

klanten reactieDeze workshop heeft me meer inzicht gegeven wat me allemaal te wachten staat bij een bruiloft. Dit helpt me enorm bij het maken van de beslissing of ik in de toekomst bruiloften wil gaan fotograferen. De technische kant was helemaal nieuwe voor me. Ook de shootlist vind ik een handige tool.

[/one_half_last]

Volg de online workshop trouwfotografie op je eigen tempo

workshop huwelijksfotografie

Deze online workshop omvat:

 • Online video’s met duidelijke stap-voor-stap uitleg
 • Voorbeelden van succesvolle toepassingen op een bruiloft
 • Effectieve tips om toe te passen bij je volgende bruiloft

 

Wil jij je goed voorbereiden op je volgende bruiloft?

Ja, ik wil alles over trouwfotografie leren

Geweldig! We gaan je stap voor stap helpen

Aanbevolen door eerdere deelnemers


[one_half]
cursus bruidsfotografieBinnenkort ga ik 2 bruiloften fotograferen en ik vind het heel erg fijn om deze cursus bruidsfotografie te volgen. Zo fijn dat je zo open en eerlijk bent. Ik vond het heel leerzaam. Ik ga met een stuk meer vertrouwen naar de bruiloften.
[/one_half][one_half_last]
klanten reactieOntzettend leuk! Bomvol informatie die ik kan gebruiken. Het stuk over de complete workflow tijdens de bruiloft was erg leerzaam. Erg duidelijke uitleg. Ik heb de workshop gevolgd om me beter te kunnen voorbereiden en voor meer zelfvertrouwen. Dat is zeker gelukt.
[/one_half_last]
 

 
Duane Wemmers: De workshop was top! De cursus met het werkboek is super gericht. Als ik op youtube kijk hoor ik heel veel fotografen die elkaar tegenspreken. Van deze workshop weet ik dat het klopt, want Arjan heeft meerdere awards gewonnen. Deze hoop ik zelf ook een keer te mogen winnen. Arjan heeft alles wat komt kijken bij het fotograferen van een bruiloft netjes op een rij gezet waardoor het goed te volgen is. Naar de bruiloft heb ik in mijn werkboek een lijst met shots meegenomen die ik wilde maken. Het is heel makkelijk om dit mee te nemen. Ik heb hierdoor veel betere foto’s kunnen maken. De workshop was erg fijn en praktisch. Dankjewel Arjan.
 

gratis boek workshop bruidsfotografie

Inclusief gedrukt handboek bruidsfotografie t.w.v. € 44,95

Je persoonlijke trouwfotografie docent

Onvoorbereid fotografeerde ik mijn eerste bruiloften. Hierbij is er van alles misgegaan. Ik kwam zelfs een keer thuis met alleen maar onscherpe foto’s van de ceremonie. Hoe moest ik dat uit gaan leggen aan het bruidspaar? Had ik in die tijd maar meer ervaring op kunnen doen, dat had een hoop problemen voorkomen.

Workshop bruidsfotografie arjan van der plaat

Ik ga je helpen om niet dezelfde fouten te maken. Met ruim 350 bruiloften ervaring leg ik je alles uit wat je nodig hebt voor het fotograferen van je volgende bruiloft. Zo stap je niet in dezelfde valkuilen. Een bruiloft is een once in a life time ervaring. Jij en je bruidspaar verdienen dat je volgende trouwreportage een succes wordt.

Wist je dat ik naast trouwfotograaf ook afgestudeerd ben als docent? In deze workshop combineer ik mijn ervaring als fotograaf met mijn docent vaardigheden om jou duidelijk en stap voor stap verder te helpen groeien.

Aanbevolen door eerdere deelnemers

workshop bruidsfotografie recensie Sonja Jaarsveld: De workshop bruidsfotografie heb ik gevolgd omdat ik ben gevraagd door een vriendin om haar bruiloft te gaan fotograferen. Ondanks dat ik ervaring heb met fotograferen, had ik nog geen ervaring met bruidsfotografie.

De workshop was uitgebreid en overzichtelijk. Vooral het gedeelte over de instellingen van je camera en het aansturen van een bruidspaar vond ik erg interessant. Ik nam deel om meer bekendheid te krijgen met wat trouwfotografie inhoudt. Daarin heb ik veel geleerd. Na het volgen van de workshop voel ik me een heel stuk wijzer, klaar voor het fotograferen van mijn bruiloft!

 

Wil je net als Sonja de workshop bruidsfotografie volgen?

Ja, ik ben ook gevraagd om een bruiloft te fotograferen

Leer alles over instellingen en het aansturen van een bruidspaar

 

Wat kost de workshop bruidsfotografie?

Je kunt de workshop volgen in groepsverband, dit kost € 380,00. Deze online versie kunnen we goedkoper aanbieden, want we hoeven o.a. geen workshop ruimte te huren. De online cursus bruidsfotografie is tijdelijk extra scherp geprijsd en kost 162 euro. Schrijf je vandaag nog in en profiteer van dit extra voordeel.

Na het aanmelden krijg je toegang tot onze besloten online workshop bruidsfotografie.

Bonus: gratis handboek bruidsfotografie

Tijdelijk ontvang je na het boeken van de cursus bruidsfotografie als gratis bonus het gedrukte handboek bruidsfotografie t.w.v. € 44,95 in huis. Het handboek staat bomvol praktische tips en opdrachten om je tot in de puntjes voor te bereiden op je volgende bruiloft. Een unieke aanvulling op de workshop!

gratis boek bruidsfotografie

Inclusief gedrukt handboek bruidsfotografie t.w.v. € 44,95

 

Wil jij je goed voorbereiden op je volgende bruiloft?

Ik meld me graag aan en profiteer van het aanbod

De cursus is momenteel extra voordelig

Na het aanmelden krijg je direct toegang tot onze besloten online workshop omgeving.